Μέσω του e-shop μας μπορείς να πραγματοποιήσεις μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα τηλεφωνικών παραγγελιών. Μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6996 442 424

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στο LACRIMA  Shop  προσφέρουμε  2 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου:

 

Αντικαταβολή: Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση στον χώρο σου από την ΕΛΤΑ courier. Η υπηρεσία της αντικαταβολής  χρεώνεται επιπλέον με 2,00€.

 

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες με αποστολή στην Ελλάδα.

 

Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

ΙΒΑΝ: GR 20 0172 1830 0051 8308 9631 578

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΛΩΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 

 

Θα πρέπει να μας στείλεις το αντίγραφο της απόδειξης τραπεζικής εντολής ή της ηλεκτρονικής πληρωμής με email στο xrysanthi.florou@gmail.com

Η διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας ξεκινάει μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραγγελίας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Τα τυχών έξοδα της κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ελλάδα:

Για κάθε σου παραγγελία εντός Αττικής  η χρέωση είναι 3€. Για παραγγελίες εκτος Αττικής η χρέωση ειναι  4,00€  Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με επιπλέον 2,00€ και στις δύο περιπτώσεις. Τα παραπάνω ισχύουν για παραγγελίες από όλη την Ελλάδα.

 

Όλα τα προϊόντα στο www.lacrima.gr  βρίσκονται σε απόθεμα και είναι ετοιμοπαράδοτα. Σε συνεργασία με την ΕΛΤΑ courier, αποστέλλουμε τις παραγγελίες μέσα σε 1 – 2 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα, με ενδεχόμενη καθυστέρηση μίας επιπλέον ημέρας σε ορισμένες περιοχές οι οποίες  χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες.

 

Σε περιόδους εκπτώσεων, προσφορών και αυξημένου φόρτου παραγγελιών, ο χρόνος επεξεργασίας, αποστολής και παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά, έως και 6 εργάσιμες ημέρες, σύμφωνα πάντα με τους χρόνους διανομής της ΕΛΤΑ courier

Η www.lacrima.gr πραγματοποιεί τις παραδόσεις καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες) και από τις 09:00 έως τις 17:00 (Για την Ελλάδα).

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι κάποια επιπλέον πληροφορια για  κάποιο προϊόν, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο xrysanthi.florou@gmail.com    ή στο τηλέφωνο  6996 442 424  και εμείς θα σε ενημερώσουμε για ενδεχόμενη διαθεσιμότητα.